27 d’ag. 2007

alcaldia accidental

Aquest estiu he estat uns quants dies alcalde accidental. Realment és una situació curiosa, perquè les tasques i responsabilitats que tens són: ser-hi per si passa alguna cosa, firma molts papers i atendre a la gent que ho demani.

En tot cas és una experiència interessant, i recomanable, tothom podria ser alcalde una setmana. Millor que no sigui l’estiu, ja que també l’administració té un ritme molt diferent al normal.

Com a successos destacats dos. El primer van ser les incidències provocades per les fortes pluges del dimarts 21 al vespre, fonamentalment al mercat municipal, que va patir goteres considerables, les quals van causar desperfectes en alguna de les parades, realment lamentable.

Això va fer, que el dimecres al matí em passes una bona estona a la teulada del mercat, mirant de trobar-ne les causes. I el resultat és que hi ha aspectes de l’estructura de la coberta que no estan ben finalitzats, i això és el que provoca les goteres. El problema és que la solució no serà fàcil.

L’altre succés relacionat amb les pluges, és l’esfondrament d’un sostre d’un blog de pisos de l’Avinguda de Barcelona, que per sort només va causar danys materials, i un gran ensurt al seus veïns. La raó van ser les pluges i una manca de manteniment i neteja dels desaigües que va fer que l’aigua entres als habitatges. Realment una petita desgràcia.