5 de nov. 2008

Finalització procés participació baixos barri del canal

El passat dilluns dia 3 de novembre, es va tancar la comissió de seguiment de les obres del Canal, una comissió que ha durat més de dos anys, i unes obres que gairebé han durat això.

Al final tot ha anat força bé, però com tothom sap aquestes obres ens han portat molt problemes de filtracions d'aigua als aparcaments privats de sota les places que hem arreglat. Aquest fet ha generat innumerables problemes al veïns, i a més s'ha hagut de refer les obres fins a tres vegades.

El resultat a nivell visual, és a dir, el millorar l'espai públic, ha estat un èxit, i s'ha millorat molt l'entorn de la part central i històrica del barri del canal. Per tant, com a ajuntament hem d'estar contents per aquest fet.

Però, com he dit hem tingut que refer diverses vegades les obres, i fins i tot, hi ha petits defectes que encara no s'han solvetat, avui encara hi ha petites filstracions als aparcaments. Això, ens ha de fer reflexionar a l'equip de govern com a gestors públics. Hem de millorar la nostra capacitat de gestionar les obres, i hem de demanar als nostres tècnics un major seguiment de l'execució de les obres, i fins i tot, que posin més cura alhora d'elaborar els projectes construcctius i executius.

Aquests comentaris no el dic només per aquestes obres, sinó perquè algunes de les obres que hem fet ens els darrers mesos, les hem hagut de tornar a fer. La gent ja sap que en aquests moments estem arrejant el carrer Rafael de Casanovas amb el Dr. Barraquer, que hem hagut de reparar -sense tenir un solució definitiva- el sostre del mercat, i ara, aquestes setmanes haurem de tornar a refer part de les obres del carrer carril i la plaça de l'estació.

1 comentaris:

Unknown ha dit...

Anima't a escriure sovint. Permet endreçar idees.

Apa