18 d’abr. 2008

plantada de 1000 arbres a Molins de Rei

El passat dia 30 de març, Molins de Rei vam participar en la plantada de 35000 arbres organitzada per Catalunya ràdio, i la Fundació Catalunya i Paisatge.

Va ser una gran jornada cívica i de consciensació sobre la conservació del nostre medi natural.

La plantada d'aquests 1000 arbres, la vam fer als aiguamolls de Molins de Rei, i hi van participar més de 2000 persones.

Tota la jornada va ser un gran èxit, i va estar molt ben organitzada, i es va resoldre molt bé totes les dificultats.

L'èxit de l'acte, es deu sobretot, a la gran participació de la gent de Molins de Rei, i altres poblacions, que van venir a plantar un arbre. A més a més, va ser molt maco veure families amb nens i nenes, que venien a plantar un arbre al futur.

Des d'aquí vull agrair personalment la gran feina que va fer la Mònica Santamans, que es va volcar completament al projecte, el va portar a Molins de Rei. Ella el va aconseguir.

I sobretot ho va organitzar molt i molt bé.

Amb actes com aquests Molins de Rei, demostra la seva capacitat d'organitzar grans actes, i sobretot la seva implicació en aspectes socials i mediambientals que afecten a la nostra societat d'avui en dia.

A més és molt maco veure, com encara aquests dies hi ha gent que va a veure l'arbre que va plantar.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Pots donar gràcies que teniu espai al teu municipi per fer-ho, i no teniu macroprojectes urbanístics que acabaran carregant-se el poc espai verd que hi ha. Parlo del Pla Caufec, sense més preàmbuls.