16 de gen. 2008

Amb més il•lusió que mai

Un escrit que la gent de Molins de Rei ha rebut a les seves cases, i que crec que és bo que també estigui a la xarxa.

El nostre compromís com a CiU, i el meu personal com a cap de llista, és Molins de Rei i la seva gent. Per això i en la línia del que vaig dir, mantindré el telèfon 659-695-790 per tal que ens feu arribar qualsevol aportació per millorar la vila o qualsevol queixa.

Gràcies al suport de les moltes persones que van confiar en nosaltres. El meu equip i jo estem més il•lusionats que mai per treballar per la gent de Molins de Rei.

A més, hem entrat al govern, i des d’ell treballem per al nostre principal objectiu, vosaltres, per mantenir i millorar la vostra qualitat de vida i un el model de municipi sigui el propi.

Aquest treball i dedicació el duem a terme com un equip. Gràcies a vosaltres tenim dos regidors i una regidora per continuar treballant, encara més, des del govern, per Molins de Rei. Però aquesta responsabilitat la exercirem tot l’equip de CiU, no només els 3 càrrecs electes. Un equip per cert, recentment renovat, preparat per adaptar-se a les noves circumstàncies. I sobretot per seguir aplicant una forma diferent de fer política, pròxima a la gent.

Tot i així el compromís del nostre grup municipal i el meu personal, és i serà excepcional i treballarem més que ningú per la nostra vila.
Personalment, i com fan els meus companys, dedico més hores a Molins de Rei que a la meva tasca professional, amb el risc que això comporta a nivell personal, però el compromís adquirit amb vosaltres així ho requereix. Els meus companys fan el mateix, i arrisquen feina i negocis. Això no ho fa cap altre força política a la vila, ja hem vist renuncies a l’acta de regidoria, pel fet de no tenir clar aquest compromís.


El nou Govern, del qual en formem part, ha començat amb molta feina i amb la intenció de trobar noves línies de treball per al futur de Molins de Rei. Un d’aquests punts és la creació d’una àrea de desenvolupament estratègic i econòmic de Molins de Rei, per tal de poder dinamitzar la nostra vila. L’altre l’afronta d’una millora de la gestió dels recursos econòmics i humans, per tal d’aconseguir una administració municipal més eficient, àgil i més propera. Mantenint un model de vila, de qualitat.

El futur de CiU de Molins de Rei, després dels excel•lents resultats de les eleccions municipals és treballar per Molins de Rei, per la seva gent. I de cara al futur incrementar la força dins l’ajuntament i sobretot dins el govern, no per ambició, sinó per convicció, il•lusió, projecte, preparació i capacitat.

Però que estem segurs que som la força política de Molins de Rei, amb un projecte més innovador, amb noves idees i nou impuls, per afrontar els problemes futurs de la nostra vila, per enfortir un model de municipi adaptat a les noves necessitats, i alhora mantenint l’arrel de municipi emprenedor, socialment molt actiu, responsable amb el seu entorn natural, treballador, que respecte les tradicions, i vinculat a un país, Catalunya, que necessita de municipis nacionalment actius i amb capacitat de generar comunitats amb qualitat de vida i actives.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Et desitjo molts èxits en la teva etapa al capdavant de la Federació en la vostra governabilitat de Molins. Segur que fareu passos decisius per reconvertir la ciutat!