21 de nov. 2007

Caos Renfe

El dilluns dia 5 de novembre, el ple de l’Ajuntament de Molins de Rei, va aprovar una moció demanant que el govern espanyol resolgués el caos de Renfe, provocat per les obres de l’AVE, que l'estat inverteixi en transport públic i alhora demanant que s’assumeixin responsabilitats amb la dimissió de la ministra de foment Margarida Alvarez.

Amb dimissions no s’arreglarà els problemes del servei de rodalies, això ho tinc molt clar. Però cal pendre mesures, encara que siguin simbòliques per demostrar als milers de persones que pateixen l'enfonsament de les vies de tren i el mal funcionament del transport públic a Catalunya.

I sobretot donar exemple, de que s'han d'assumir les responsabilitats de les pròpies decisions. I la Sra. Alvarez es responsable del caos actual per haver decidit forçar el ritme de les obres, només per poder fer arribar l'AVE el dia 21 de desembre, i poder fer una gran festa. Per cert una festa, a la que no haguessin convidat a les persones, que segons el PSC-PSOE, son els responsables del que esta passant ara, es a dir el PP i CiU.

Qui talla la cinta, qui es posa les medalles, son les persones que han d'assumir la responsabilitat. I a mes a mes, qui decideix accelerar les obres, posant en perill els treballadors i provocant una execució insegura, que provoca l'ensorrament de les vies del tren convencional, es la Sra. Alvarez.

Es per això que es ella qui ha d'assumir la responsabilitat dels seus propis actes, i ha de dimitir. No és “antes rota que doblá”, és que hi ha molta gent que, uns quants dies de la seva vida, els tenen trencats i doblegats per una decisió innecessària.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Em solidaritzo amb vosaltres, ja que almenys teniu RENFE, cosa que a Esplugues ni RENFE ni metro.