23 d’oct. 2007

Reunió amb els veïns del carrer Verdaguer

La setmana passada, CiU de Molins de Rei, ens vam reunir amb els veïns del carrer Jacint Verdaguer, més afectats per les obres del sector del Molí. Ja que s’està construint un edifici, i un nou carrer, just al darrera de les seves cases.

La reunió la vam fer perquè ens ho van demanar diversos veïns al veure com avançava l’obra, just ubicada al límit de les seves finques, sense que tinguessin molt clar, com acabaria els que s’estava fent. Com a CiU, ens vam posar a la seva disposició, i els vam dir que si ho creien convenient fèiem una reunió oberta a tothom que ho volgués.

A la reunió va assistir més gent de la que ens esperàvem, però la sorpresa principal va ser la falta d’informació que tenien, i fins i tot, algun cas d’informacions erroneas. Aquest fet se’ns ha de responsabilitzar a tots els polítics de Molins de Rei en general, perquè és nostra, la tasca d’explicar el millor possible els projectes aprovats pel consistori, i més com aquests que fa molts anys que dura i sempre ha comptat amb un suport molt ampli de les forces polítiques de l’ajuntament.

El desenvolupament de l’acte d’informació va anar molt bé, i des de CiU vam explicar les principals implicacions i conseqüències que implica el projecte que del sector del Molí, i especialment com serà l’edifici i el carrer, que just, s’està construint al llindar de les finques del veïns convocats.

La majoria de les preguntes i dubtes, feien referència a l’alçada del bloc de pisos, que serà de planta baixa més 4, i de planta baixa més 5, en el front del carrer Verdaguer, i sobretot sí les finques del carrer Verdaguer podran tenir accés per el nou carrer que s’està construint.

També es van fer preguntes sobre l’edifici singular que s’ha de construir entre l’edifici del Molí i aquest nou edifici en construcció, i sobretot quina alçada pot tenir. Pregunta que va ser resposta en la mesura que ho pot ser avui, ja que el projecte definitiu no està aprovat.

Un aspecte polèmic, va ser la no realització de clavegueram, pel darrera de les finques del carrer Verdaguer, just, on s’està construint el nou carrer. Ja que va ser una demanda d’alguns veïns, i pel que ens van explicar, fa molts anys, se’ls va prometre que es faria. El projecte actual, no contempla aquesta possibilitat, i ara és gairebé impossible poder-ho fer.

Personalment, estic molt satisfet de l’acte, i segur que en farem més com aquest. És molt satisfactori, veure que una acció d’informació als ciutadans i ciutadanes, que es fa en compliment de les nostres obligacions com a càrrecs públics, té molta utilitat, i sobretot bona acollida.