17 de des. 2010

Gràcies per ajudar-nos a fer una Catalunya millor


Des d’avui començo una nova etapa a aquest espai en xarxa... un espai on pretenc explicar inquietuds sobre la meva vila, Molins de rei i sobre la política i la societat en general, i un espai on tothom que vulgui pugui expressar la seva opinió i fer-me arribar tots els seus suggeriments o comentaris.

La millor manera de començar, al meu entendre, és agraint la confiança que ens han dipositat els electors i electores de Molins de Rei en aquestes darreres eleccions, gràcies de debò per aquests 4752 vots que col•laboraran a fer una Catalunya i un Molins de Rei millor.

No us decebrem i ens farem dignes dipositaris de la vostra confiança.

Catalunya inicia un gran canvi, amb un govern fort que no dependrà de Madrid, amb un govern amb lideratge i un projecte sòlid... amb un govern que gestionarà el país i que treballarà per acabar amb la crisi que estem patint, una crisi que no s’ha limitat només a l’àmbit econòmic, sinó que s’ha transformat en una crisi de valors, que ha tirat per terra molts dels ideals pels que durant anys els catalans i catalanes hem lluitat. És hora de remuntar, és hora de sortir del forat, és l’hora de CiU.