3 de febr. 2009

breu valoració de la Fira



La 158ena Fira de la Candelera ha estat un èxit. I sobretot ho ha estat perquè tot i el mal temps hem tingut molts visitants, no tants com és habitual, però gran part dels expositors ens deien que som de les poques fires que fins i tot plovent la gent surt al carrer.

Des del meu punt de vista, la gent de Molins de Rei hem d’estar orgullosos de tenir una fira que tot i les inclemències del temps atrau a molta gent.

És cert que la fira ha estat menys lluïda que altres anys, la pluja té això. Però també hem demostrat la potència de la nostra fira i la nostra vila.

A més, com cada any la gent de Molins de Rei ha respost molt bé, en tots els àmbits, en participació i com sempre estant en diferents espais de la fira organitzant infinitat d’activitats. Això fa que jo, com a regidor de Fira, em senti molt orgullós.

I sobretot vull agrair la feina que ha fet tota gent que ha treballat per la regidoria de la Fira, especialment la gent d’expogestió i de l’oficina de la Fira.

I per últim, vull fer un especial esment a totes les entitats que han participat a la Fira d’entitats, tant les que van poder estar tant sols un cap de setmana com els dos. Realment totes han fet un gran esforç, i a més, finalment la fira d’entitats va ser un èxit.