19 de gen. 2009

CIU Molins de Rei visita el Parlament de Catalunya.


Des de CiU Molins de Rei, varem organitzar una visita al Parlament de Catalunya el passat dissabte dia 17...

Va ser tot un èxit tant en participació com en la qualitat de la trobada... Els serveis del parlament ens van oferir una explicació completíssima, que acompanyada de les paraules del diputat Josep lluís Cleries, ens va ajudar a conèixer una mica més la historia del nostre país, i també, com no del funcionament d’una de les institucions més emblemàtiques pels catalans.

Més enllà de la visió que té la gent del Parlament i de la tasca dels Diputats, ens vam assabentar de la organització dels grups parlamentaris, de les variacions que ha patit el palau durant la seva historia i vam poder veure “in situ” on els nostres representats electes decideixen el futur de la nostra terra.


Desprès de la visita, varem anar a dinar plegats... considero que iniciatives com aquesta enriqueixen molt al nostre col•lectiu... i generen un ambient de germanor i companyonia molt necessari per al nostre treball diari, tan per Molins de rei com per Catalunya.


Així doncs em sento molt satisfet de la feina que estan tirant endavant els companys del CEL de Molins i de l’èxit de la trobada.


Endavant!