7 de juny 2007

Moltes gràcies

Moltes gràcies a les 1417 persones que han confiat i votat CiU en aquestes eleccions a Molins de Rei. L'escrit el faig tard, però l'agraïment mai s'acabarà i mai serà prou.

L'agraïment també és per molta gent que des de molts llocs de Catalunya ens ha donat suport.

I com us podeu imaginar, el meu agraïment personal és per totes les persones que han format part de la llista de CiU a Molins de Rei, un equip que hem demostrat que es poden fer les coses de forma diferent, que la política no és altre cosa que voler treballar per la gent, sense interessos pel poder i anar contra els altres.

He tingut la sort de poder anar al capdavant d'un grup de gent, que és qui ha fet que jo em senti orgullós d'ells, i sobretot que ha fet possible un resultat més que satisfactori.

Ara ens queda estar a l'alçada de la confiança de la gent, estem motivats i preparats per respondre adequadament. Si ens equivoquem, no dubteu en fer-nos-ho saber.

També vull plasmar allò que he dit moltes vegades durant la campanya i després de les eleccions. Aquest 27 de maig passat era impossible que guanyéssim les eleccions. A partir d'ara, per CiU de Molins de Rei, tot serà possible.

Nota: dedicat a la gent que m'anima a tirar endavant el blog.

4 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

t’adjunto la resposta a la carta que vaig demanar que llegís per antena el director de RMR .
VISCA LA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ (en una conversa personal)

Josep Barba Raventós
Moliners Televisió Digital Catalana

De: El Llaç [mailto:elllacinfo@telefonica.net]
Enviat: martes, 12 de junio de 2007 12:19
Per a: jb@guai.com; El Llaç
Tema: sobre la teva col•laboració a El Llaç

Benvolgut Josep Barba
el consell de redacció de la revista i la junta de Fòrum XXI ha decidit que no continuïs amb la teva col•laboració en El Llaç.

Els motius són diversos però a grans trets ens sentim dolguts per la carta que vas enviar a Ràdio Molins de Rei dijous passat, poques hores abans que sortís el número extraordinari del Llaç en el qual hi hem esmerçat més d'un any de feina.
Evidentment som partidaris de la llibertat d'expressió, faltaria més, però considerem que has exagerat amb la teva crítica i sobretot has fet públiques converses personals amb el nostre director, Josep Ferrer.
Quan tothom estava molt content pel resultat del número extraordinari -hem rebut moltes felicitacions- tu vas sortir amb l'estirabot de la carta a la ràdio.
Entenem que tot és degut a que no has llegit bé la revista o no vas escoltar amb prou claredat les paraules que va pronunciar durant l'acte en Francesc Santolària.
El teu nom no és l'únic que hem oblidat, a la darrera dècada també hi falta el nom del pare del nostre director, en Josep Ferrer Gibernau que col•laborava mensualment amb l'estadística parroquial o el del Secretari de Fòrum XXI, en Pep Torné que és qui signa els articles del Fòrum.
Com veus l'oblit no es tractava d'una qüestió personal.

Tenim dues col•laboracions teves pendents per publicar. La primera d'elles hauria de sortir en el nº que estem acabant d'elaborar però no podrà sortir per motius d'espai. Tu decideixes si vols que ho publiquem o no.

gràcies

Consell de Redacció del Llaç

Anònim ha dit...

Bona nit, nomes espero que aquesta mena de "tri-partit" faci que millori a la vila, ja que la meva motivació per votar es la de aportar el meu gra d sorra per que Molins de Rei pugui millorar.

No vai ser un dels seves 1417 persones que van votar a la vostra candidatura, pero ja que esteu em el poder, nomes espero que les ilusions que altres persones no desapareguin.

Moltes gracies per prestarme una mica d'atenció

Atentament, Gregorio Casa

Anònim ha dit...

Què en pots dir de "la nova manera de fer" que vau prometre durant la campanya electoral, i que ja vau començar a aplicar durant la setmana de les negociacions i pactes?

Creus que si aquesta és la vostra manera de fer, en sortireu reforçats dins el govern? I Molins quins beneficis en pot treure?

Pel bé de tots, espero que allò només fos un lapsus de novells, i que a partir d'ara feu les coses com les faria la gent humil, seriosa i amb ganes de treballar per la vila.

Sort.