22 de gen. 2009

Dret a decidir

En el marc de la fira de la candelera, CiU Molins de rei ha organitzats diverses activitats, totes elles relacionades amb el dret a decidir.

Concretament ahir es va fer una xerrada a ca n’Ametller sobre el Dret a decidir amb dos dels més importants exponents d’aquest tema, l’ Alfons Lòpez Tena, ex- vocal del consell general del poder judicial i un dels principals representants del cercle d’estudis sobiranistes i la Mònica Sabata portaveu de la plataforma pel dret a decidir.

La veritat és que va ser una xerrada molt interessant, amb una exposició brillant per part dels 2 conferenciants...

L’Alfons Lopez Tena va abordar un marc més legal i ens va estar explicant múltiples exemples... comparant amb altres països i situacions... particularment considero que fou una intervenció brillant, i com sempre amb ell en vam aprendre molt de la nostra situació com a país.

La Mònica Sabata va orientar la xerrada cap a un punt de vista molt més social... i explicant-nos des del punt de vista de la plataforma com aglutinar gent per avançar en la consecució dels nostres objectius com a país.

Desprès de les exposicions es va obrir un torn de preguntes molt participatiu i intens... on es va parlar de la crisi, del Govern, de la Independència i de temes com sempre molt actuals i potents

Va ser un acte molt enriquidor, amb molta participació i com sempre amb la implicació de la gent...

Estem fent una bona feina...