30 de set. 2008

Festa Major de Sant Miquel

Una altre any, les festes majors de sant miquel clouen l’estiu dels molinencs i molinenques, unes festes molt significatives que combinen les nostres més arrelades tradicions amb espurnes d’innovació. On petits, joves i grans tenen oportunitat de participar en les més variades activitats, on tothom hi té cabuda.

Des dels brocanters, als escacs, exposicions fotogràfiques i rues de carrer... els gegants vells, els nous, el camell, castellers, sardanes i el vermut dels miquels, els concerts i les activitats a la plaça llibertat, estirar la corda, etc... un programa que no oblida lligar la cultura, la diversió i la tradició.

Les festes de Sant miquel, esdevenen com sempre un gran èxit i tothom surt al carrer... aquest any fins i tot malgrat la pluja de divendres.

És cert que tot pot millorar..., i com que en tot des de l’ajuntament sempre hem de mirar de trobar coses noves a fer o enriquir, potser cal incrementar i variar una mica el programa d’algunes tardes... però tot i així amb la voluntat de tots de participar i aportar idees per seguir fent de les nostres festes majors, la festa de tots.

Personalment, he gaudit molt de les nostres festes... he pogut passejar i veure l’ambient dels diversos actes, visitat exposicions, participat de tot el que les meves obligacions m’han permès... i a més he disfrutat trobant de nou, amics i coneguts... és una oportunitat per parlar amb gent de forma més distesa... per enfundar-te el barret i el mocador i anar a una plaça plena de gent a participar de qualsevol dels nostres actes... estic satisfet, i com sempre Bones festes i fins l’any vinent!