27 de des. 2010

Un Molins de Rei millor


Em presento per alcalde de Molins de Rei per CiU a les eleccions del maig del 2011. Vull ser l’alcalde de tots i si confies en mi, puc ser l’alcalde de tots.

En els últims tres anys he estat escoltant i parlant amb molta gent, i la majoria coincideixen en què a la nostra vila li cal un revulsiu, que cal aire fresc, amb noves idees i amb visió estratègica i de futur que aporti un canvi en positiu.

CiU volem mantenir el model de vila de sempre, però per fer-ho, sabem que cal un canvi en les polítiques de l’ajuntament per aprofitar les oportunitats, per aplicar un model de gestió efectiu, que faci eficient l’administració pública.

La gent em diu, i és cert, que històricament la nostra vila ha estat centre d’atracció dels municipis de l’entorn, i punt de referència del Baix Llobregat. En els últims anys Molins de Rei no ha avançant com podria. Hem vist com municipis propers ens passaven al davant en molts aspectes.

No hi ha zones verdes, hi ha carrers i places públiques que no estan prou nets, no tenim prous serveis per la gent gran, la circulació és molt complicada, no tenim prous aparcaments, no hi ha suficients equipaments esportius, els contenidors sempre estan plens i bruts, no s’han resolt bé els passos de la via del tren... CiU de Molins de Rei i jo com a cap de llista, sabem com podem resoldre aquest problemes.

La gent vol un canvi, un revulsiu al sistema actual, que millori el nostre municipi, però tampoc no vol el model que ofereix l’alternativa històrica a Molins de Rei, que es basa en la contraposició de models d’altres municipis diferents al nostre, sense un projecte propi per Molins de Rei. Hi ha una tercera via, CiU. Estem preparats per assumir l’alcaldia i el lideratge de Molins de Rei. Tenim un equip de persones preparades, el millor projecte, la capacitat i la il•lusió, per si ens dones la oportunitat, fer la vila que et mereixes.

He parlat amb moltes persones, però encara en vull parlar amb més, vull saber que penses de Molins de Rei, que creus que va millor a Molins de Rei, que cal millorar i que creus que ens manca. Truca’m al 648100127 o envia’m un mail j.casals.ma@cdc.cat i parlem.

Estic convençut que puc ser un molt bon alcalde, tinc il•lusió i ganes per ser alcalde, i necessito la teva confiança.

En aquests moments soc el Secretari de Política Municipal de CDC, per tant, soc el membre de la direcció del partit amb més alcaldies de Catalunya, i la meva responsabilitat és ajudar-los i assessorar-los. Això m’ha permès acumular una gran experiència en gestió i visió municipal que puc aportar a la nostra vila.

Puc semblar molt segur de mi mateix i és que estic convençut que el meu equip i jo podem fer realitat allò que Molins de Rei necessita, resoldre els problemes de la gent, afrontar les reformes necessàries que l’administració pública haurà d’assumir a causa de la crisi econòmica, alhora, fer-la més eficient i transparent, incrementant la qualitat dels serveis sense pujar els impostos, i alhora fer anar Molins de Rei endavant per tornar a fer, de la nostra vila, el municipi de referència del seu entorn, per tornar a posar Molins de Rei on es mereix.

17 de des. 2010

Gràcies per ajudar-nos a fer una Catalunya millor


Des d’avui començo una nova etapa a aquest espai en xarxa... un espai on pretenc explicar inquietuds sobre la meva vila, Molins de rei i sobre la política i la societat en general, i un espai on tothom que vulgui pugui expressar la seva opinió i fer-me arribar tots els seus suggeriments o comentaris.

La millor manera de començar, al meu entendre, és agraint la confiança que ens han dipositat els electors i electores de Molins de Rei en aquestes darreres eleccions, gràcies de debò per aquests 4752 vots que col•laboraran a fer una Catalunya i un Molins de Rei millor.

No us decebrem i ens farem dignes dipositaris de la vostra confiança.

Catalunya inicia un gran canvi, amb un govern fort que no dependrà de Madrid, amb un govern amb lideratge i un projecte sòlid... amb un govern que gestionarà el país i que treballarà per acabar amb la crisi que estem patint, una crisi que no s’ha limitat només a l’àmbit econòmic, sinó que s’ha transformat en una crisi de valors, que ha tirat per terra molts dels ideals pels que durant anys els catalans i catalanes hem lluitat. És hora de remuntar, és hora de sortir del forat, és l’hora de CiU.