27 de febr. 2009

Segons el CEO, CiU guanyaria les eleccions i el tripartit no sumaria




A la imatge, podeu veure la projecció que ha fet l'empresa feedback sobre l'última enquesta del CEO. I a sota podeu veure l'editorial de "el singular.cat", on queda clar que el govern de la Generalitat, no dona tota la informació sobre les enquestes que fa. I per què ho fa, doncs molt clar, intenta amagar que els catalans volem un canvi, que volem un govern que guiï el país. I que si ara es fessin eleccions no podrien tornar a governar.

Això, sí, des del meu punt de vista, els convergents no ens hem de deixar confiar de les bones dades de totes les enquestes. Hem de seguir treballant, des de cada una de les nostres responsabilitats, per ajudar a la gent que ho està passant malament per la crisi, ja que el govern no ho està fent bé. I seguir treballant perquè en les properes eleccions al parlament convencem a la majoria dels catalans, de què el nostre projecte és el necessari i més ben preparat per tirar endavant Catalunya, tant en l'àmbit nacional com econòmic.

"PROJECCIONS
"Què passa si d’allò que el CEO només parla en percentatges, algú en fa l’extrapolació en escons com fan a Feedback.cat? En aquest cas “l’empat” deixa de ser-hi"
Editorial
Feta l’enquesta, feta la trampa. Els estadístics ho negaran i ho atribuiran tot a periodistes i polítics però l’enquesta que aquesta setmana ha fet pública el Centre d’Estudis d’Opinió, sobretot en la part referida a intenció de vot en unes hipotètiques eleccions al Parlament, està clar que podia induir a error. El Centre dirigit pel professor Gabriel Colomé prou que se’n va estar de fer projecció de vot. Ni falta que li feia, perquè abans que algú altre pogués fer-ho els mitjans ja havíem saltat a posar l’accent en “l’empat” que segons aquest sondeig traurien CiU (21,4% d’intenció de vot ) i PSC (21%). El titular estava cantat, com se sabia bé al Govern, i per descomptat estava clar que ajudaria a reforçar el PSC. Però què passa si d’allò que el CEO només parla en percentatges, algú en fa l’extrapolació en escons com fan a Feedback.cat? En aquest cas “l’empat” deixa de ser-hi perquè segons aquestes xifres (i en base a les del CEO), CiU obtindria 56 escons enfront del 35-36 del PSC. Per tant, CiU guanyaria destacada. Però és que a més, això a banda, segons les mateixes dades del CEO, a dia d’avui el tripartit podria no tornar a sumar, tot depenent de la forquilla en què es mourien els socialistes i els republicans (17-18). Iniciativa per la seva banda es podria mantenir en els seus 12, segons la projecció. Per tant, no res de concret, però alguna cosa més de concreció en la projecció i en la tendència que apunten les en teoria asèptiques enquestes governamentals. Alguna cosa més de preocupació de la que el govern tripartit està disposat a admetre en públic, però projeccions al cap i a la fi. Amb tot, res més que això si no hi ha eleccions segures a la vista."

5 de febr. 2009

Molins potencia el contacte empresarial amb el Business Networking Event

Entreu al següent link, trobareu la noticia que etv ha fet sobre el BNE que vam fer a Molins de Rei, i jo vaig tenir la sort de poder liderar-ho des de la regidoria de promoció econòmica.

http://www.e-digital.cat/noticies/economia/molins-potencia-el-contacte-empresarial-amb-el-business-networking-event.html

La trobada va ser més que un èxit. Segur que en farem més. I sobretot vull aprofitar per agrair la gran col·laboració de la Cambra de Comerç amb els Srs. Victors Torrents i Carles Guilera, tota la gent de la Jove Cambra Internacional de Catalunya, encapçalada pel Marc Gimferrer, el nou president. I la feina de la gent de la Fira i Promoció econòmica de l'ajuntament.

3 de febr. 2009

breu valoració de la Fira



La 158ena Fira de la Candelera ha estat un èxit. I sobretot ho ha estat perquè tot i el mal temps hem tingut molts visitants, no tants com és habitual, però gran part dels expositors ens deien que som de les poques fires que fins i tot plovent la gent surt al carrer.

Des del meu punt de vista, la gent de Molins de Rei hem d’estar orgullosos de tenir una fira que tot i les inclemències del temps atrau a molta gent.

És cert que la fira ha estat menys lluïda que altres anys, la pluja té això. Però també hem demostrat la potència de la nostra fira i la nostra vila.

A més, com cada any la gent de Molins de Rei ha respost molt bé, en tots els àmbits, en participació i com sempre estant en diferents espais de la fira organitzant infinitat d’activitats. Això fa que jo, com a regidor de Fira, em senti molt orgullós.

I sobretot vull agrair la feina que ha fet tota gent que ha treballat per la regidoria de la Fira, especialment la gent d’expogestió i de l’oficina de la Fira.

I per últim, vull fer un especial esment a totes les entitats que han participat a la Fira d’entitats, tant les que van poder estar tant sols un cap de setmana com els dos. Realment totes han fet un gran esforç, i a més, finalment la fira d’entitats va ser un èxit.