13 de maig 2007

més informació sobre el torneig

podeu trobar un detall més acurat del torneig a http://eljocdelesport.blogspot.com , realment fa una descripció del torneig fan molt millor que jo.

Torneig de futbol Partits polítics i Periodistes

El dissabte 12 de maig, vam jugar el primer torneig entre forces polítiques de Molins de Rei i membres dels mitjans de comunicació de la vila.

Els participants al final vam ser CiU, el PSC i els mitjans de comunicació. La resta de forces, per raons diverses, no van assistir-hi.

La idea era fer veure, que a pesar del que a vegades surt pels mitjans de comunicació nacionals, i sobretot pels mitjans espanyols, els partits polítics podem fer coses en comú, per molt que tinguem idees diferents.

Un segon objectiu, era crear un ambient de bon rotllo just al començament de la campanya electoral.

Els objectius es van complir sobrada ment, i vam passar una molt bona estona.

Des d'aquí vull agrair sobretot la presència dels mitjans de comunicació, especialment de ràdio Molins de Rei, on tant en Miquel Armengol, com l'Oriol Romeu, van agafar-se la iniciativa com una cosa molt positiva, i ho van demostrar també en el camp.

El resultat del torneig, que és el menys important, va ser que el PSC el va guanyar, ja que és va imposar als seus dos adversaris. CiU vam quedar segons, al guanyar l'últim partit en l'últim minut contra els mitjans de comunicació. I els mitjans de comunicació van quedar en tercer lloc.

A nivell personal, vull comentar, que moralment, crec que hi va haver un empat entre els mitjans de comunicació i CiU, ja que en l'última jugada del partit que ens va enfrontar amb ells, en l'últim segon, va haver la polèmica d'un possible penal a favor d'ells. Jo penso que ho va ser, l'arbitre no ho va veure, i els meus companys diuen que ja era fora de temps.

En tot cas, va ser un gran torneig. Que espero que es repeteixi.

Inici de campanya

La nit de dijous a divendres va començar la campanya. CiU de Molins de Rei vam començar amb la tradicional enganxada de cartells.

El que espero amb d'aquesta campanya es poder fer arribar clarament els nostres missatges a tots els molinencs i molinenques.

Aquests missatges són fonamentalment dos. Un, que la gent de CiU de Molins de Rei tenim una nova manera de ser i de fer, amb gent jove i preparada, que tenim molta il·lusió per treballar per la gent de la nostra vila.

L'altre es que tenim un gran projecte, molt ambicios per Molins de Rei, però alhora necessari. Molins de Rei ha tingut uns creixements de població i urbanistics molt importants ens els ultims 8 anys, però, en canvi no ha sabut aprofitar aquests creixements per incrementar els equipaments, els serveis i les infrastructures. Ara cal recuperar el temps perdut i a més a més projectar la nostra vila del futur amb els serveis i equipaments per a una millor qualitat de vida de la gent.

Aquests són els dos eixos que volem fer arribar durant aquesta campanya a la gent de Molins de Rei.